Wie ben ik

Hoi,

Ik ben Peggy Peerboom. Geboren en getogen in het mooie Maastricht. Samen met mijn soulmate Edin zijn we de trotse ouders van onze dochter Fenne.
Ik ben een echte Bourgondiër. Ik geniet van lekker eten en drinken.
Het water loopt me al in de mond bij het zien van foto’s ervan. (soms bijna uit de mond ;))
In vakanties zoek ik graag zon, zee, strand op voor de nodige vitamientjes.

 

Ondernemen in het bloed

Van huis uit is het ondernemen me met de paplepel ingegeven, eerst als dochter van de melkboer (ja echt!). Mijn opa was ook melkboer en mijn oma had een kruidenierswinkel. Later zijn mijn ouders een cafetaria begonnen. Ik vond het als klein kind al leuk om mee te werken.

 

Buitenland

Mijn keuze voor de Hotelschool was dus snel gemaakt. Na mijn stages in Curaçao en Parijs (wat een contrast, by the way!) ben ik verhuisd naar Curaçao. Heerlijk klimaat, maar na een jaartje ben ik toch terug gekomen naar Maastricht. De ontwikkelingen van mobiele telefonie en internet kwamen toen net op, in Curaçao ging dat niet zo snel. Voor mijn toekomst leek het me daarom beter om me in Nederland te settelen.

 

Ondernemer, druk druk druk

Na diverse hotel- en kantoorbanen heb ik in 2007 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Ruim 9 jaar was ik eigenaar van een succesvolle textieldrukkerij. Ik was ook die te drukke ondernemer, ik was constant met mijn bedrijf bezig.

  • Genoot enorm van de drukte, maar wilde liever (meer) proactief werken
  • Verlangde naar meer structuur, maar werd geleefd door de waan van de dag
  • Dacht alles zelf te moeten doen en had moeite met uitbesteden
  • Had het gevoel dat ik achter de feiten aan liep, ondanks de drukte en goede resultaten
  • Baalde dat een dag maar 24 uur heeft, omdat je zoveel meer wilt doen
  • Wilde niet alleen IN, maar ook AAN mijn bedrijf werken

Ik werd ondernemer om meer vrijheid te krijgen, maar als je zo geleefd wordt, dan heb je geen vrijheid meer.

 

Virtual Assistant

Ik merkte dat ik niet de enige ondernemer ben, die hiermee worstelde.
Daarom vind ik het nu super om als VA andere ondernemers te helpen om hun business efficiënter en effectiever in te richten. Ik geniet ervan om mee te denken, te sparren en als team te werken aan de groei van het bedrijf. Samen creëren we een succesvol (online) bedrijf met minder stress en een goede balans tussen werk en privé.

Zo krijg ook JIJ meer plezier in het ondernemerschap!

Leuk weetje
Vroeger als heel klein meisje wilde ik graag secretaresse worden na het zien van de film Nine to Five. Al snap ik dat nu niet meer, na het zien van de videoclip. Ken je het liedje nog? Check het op YouTube!